sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Reissuhummat ja juhlakuvat :)

 
Nyt olisi taas retkeilty meidän kesän suosituimpaan retkikohteeseen, virolahteen ;)
Siitä MEGASUURET kiitokset Lauralla & perheelle :) Iskä ei enään kovin halukas ole lähtemään ajeleen, mutta reissuun lähtivät ystävällisesti Laura perheineen, Laura on nyt myös käynyt Ulalla ratsastelemassa, on myös tarkoitus jatkaa kun Ula kotio tulee ja on ultrattu. Leeviä ei nyt päästy näkemään kun oli vasta tulossa kisaretkeltä, harmi, mutta ehkä sitten ensi viikolla olisi kotona.
Oli ihan toiseksi tullut, voittanutkin olisi jos ei kuski olisi unohtanut rataa.
 
Ulalla toivon mukaan piankin kiima, laskelmien mukaan (ja Ulahan on kiimat tehnyt lähes kellon tarkasti :D) olisi tiistain hujakoilla, jos ei ke näytä vielä kiiman merkkejä ni ell ultraa sielä sen, tarkoitus olisi lauantaina hakea pois, eli olisi aika huippua jos to ja la aamu tai sitten ke ja pe pääsisi astuttaa, sitten haettaisiin jo kotio ja aloitellaan regumate siihen mukaan sitten myös. Toivon mukaan sitä sitten seuraavat kolme kuukautta Ula syö joka päivä minuutilleen ;) toki lopetetaan syöttö jos luo taas jossain 40vrk hujakoilla.
 
 
Kuten ehkä kuvistakin huomaa, lähti Allu mukaan matkaseuralaiseksi :) on kuitenkin niin lyhyestä ajasta kyse, että parempi ehkä että tytöt saa keskenään olla, ei tarvitse ressata yksinään ja kaverit pysyvät koko ajan yhdessa, ei tarvitse siirtää kuin takaisin omaan kaksioonsa kun U astutettu ;)
Tuntuvat viihtyvän kaksiossaan, olivat molemmat päivätirsoilla sisällä kun tulin tallille ja lähdin hakemaan retkeilijöitä valmistumaan.
 
Kaksio olisikin nyt ensi viikon aikana pakko sitten maalata yms. viimeistelyä, huomenna pidän tunteja töiden jälkeen niin ei kerkiä, mutta ti tai ke sitten (ti oli kai hyvää säätä ainakin luvattu) ja toisena voi sitten pentuja lähteä ihastelemaan taas, tällä viikolla kun nyt jäi kokonaan se.

 
 
Jossu pääsi myös tänään ripille, otettiin eilen vähän kuvia, myös Ulan ja Allun kanssa. Tässä teille muutama näytille :) Jossulle ISOT onnittelut!
 




 
Tässä sitä nyt sit taas ootellaan ja jännitellään, en mä toivoa ainakaan ole heittänyt kokonaan, regumate voi juurikin auttaa siihen että Ula tekisi kohtukupitkin ja tiineys voisi jatkua. Niillä kohtiin kun kerta aina luo... Toivotaan! :) jos nyt jäisi tiineeksi ja Allullakin maha-asukki olisi matkassa niin Allu varsoisi vapun tienoilla ja Ula juhannuksen... ei o kyl enää mitää väliä milloin, kuhan varsoisi :) ja uskon kyllä että vaikka yli kuukausi ikäeroa tulisi todnäk niin leikkikaverit niistä saataisiin, varsinkin jos molemmat niitä tilattuja tammavauvoja olisi ;)

2 kommenttia:

  1. Noi Jossun, Ulan ja Allun kuvat on ihania❤️! Voikun se Ula nyt tulis tiineeksi ja sen varsan sais, nii monta kertaa kun sitä ollaan nyt yritettykkin :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä toivon kyllä niiiiin paljon! nyt on taas astutettu jo... :) sitten pitääkin ruveta ottamaan jo iltalääkkeitä, kotiokin tytöt tulee lauantaina :)

      Poista