perjantai 21. elokuuta 2015

Kesälomailua :)

 
Nyt on sitten taas ruvettu palaamaan normaaliin työntekoon Ulan jo sietääkin vähän kuntoilla välillä kun rupee näyttää enemmä tiineltä kuin Allu ;)
 
Perinteisiä kesäjuttujakin ollaan keretty harrastaan taas! mm. lähdettiin uiimaretkelle suokkipoppooll (okei, yksi saksalainen pätkä perässä myös :)) taas, ja kui upea Allu olikaan, kaikkein rauhallisin kaveri ja uiminen on jo ihan tuttujuttu.
 
 
 
 
 

 
Käytin myös ajamassa Ulalla pitkästä aikaa! käväistiin pieni maastolenkki ja pellolla vähän päästettiin ravia, ois Ula tykännyt mennä lujempaa. Lupasin sitten sänkkäreillä et pääsee ravaa ihan nii lujaa ku tahtoo.. sänkkäreitä odotellessa siis! ei pitkä aika enää :)

 
Keskiaikamarkkinoille ei nyt tytöt lähtenytkään..pärjätään ilmeisesti melko hyvin Kaisun hevosilla, saavat viettää tytöt vapaata kun itse olen aamusta iltaan tapahtumissa menossa mukana.

2 kommenttia:

  1. Kannattaa olla varovainen kantavan tamman kanssa tuon uittamisen kanssa sillä veden mukana peräpäähän pääsee helposti bakteereja ja muita pöpöjä jotka voivat aiheuttaa tulehduksia ja ikävimmissä tapauksissa varhaisluomisen. Tsemppiä tiineyteen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Olen jotain tuon tapaista kuullutkin ja siksi ei oltaisikaan missään tapauksessa käyty uittamassa jos Ula olisi tiine ollut, nyt pieni riski otettiin loppu kesästä, mutta onneksi ultrassa näytti Allulla kaikki hyvin olevan ja uimaankaan ei enää tarkene lähteä :)

      Poista