perjantai 6. marraskuuta 2015

Marraskuulumisia :)

 
 Naamiaiset vietettiin halloween -perjantaina, jonne Jossu osallistui Allusen kanssa ja olivat yksisarvinen & sen haltija.
Naamiaisissa oli aika pitkälti kaikkia meidän nuoriso hevosia, jotka kaikki niin nätisti menivät pimeydestä ja kauhupuvuista huolimatta niin nätisti ja nähtiinkin paljon hienoja asusteita.
 
 
Nyt olen aika paljon itse ollut iltavuoroissa sekä sairaslomalla olin nyt alkuviikon, iski kaamea flunssa.. oliko tämä nyt sitten 3. sairasloma 7,5vuoteen tuolla keittiössä töissä ollessa :) hyvä vain ettei kovin usein kipeä ole.. mutta siis itse en hirveästi ole tytöillä mennyt, mutta kivasti olen saanut liikuttajia niin että 1-2 vapaata viikkoon tulee :)

Nyt on lähinnä peltoiltu ja maastoiltu, yksi seikkailu lähettiin tuonne hattulaan päin (valosaan aikaa lähdettiin n.4 mutta pimeehän nykyään n.5 jo tulee), paluumatkalla kun meidän piti mennä yhtä pientä mettäpolkua minkä jälkeen peltoje omistaja Mikko tehnyt sillan sen pelloille, no ollaan joskus menty siitä aikasemminkin mutta valoisalla nyt ei sitten löydetty pimeessä pienillä otsavaloilla sitä millään niiin jouduttiin sitten rämpimäään mettässä vähän sinne ja tänne sekä sitten loppujen lopuksi hypätä ojan yli, mutta kyllä oli niin rauhalliset hevoset meillä, kai ne totes että nyt kannattaa varovasti liikkua :D  kynnettykin se pelto oli mutta onneksi reunaa pääsii ihan hyvin sen pätkän mitä tarvi siitä mennä.
 
Ensi viikollekin on muutama maasto suunnitteilla :) tän viikonlopunkin tytöt menee sänkkärillä.
 
Ensi viikolla sitten alkaa myös tyttöjen rokotusloma, nääs ell Jossu saapuu pe ultrailee ja rokottaa!
Allulla tuli sen synttäreinä 29.10 täyteen 150vrk kun vasta äsken laskin monta päivää nyt :)
 
N.2-3kg painoinen varsanalku kasvaa nyt 250g päivässä :) palataan toivon mukaan ensi viikolla iloisin uutisin!
 

Tässä näkyy mielestäni hyvin että tuonne taakse ilmestynyt pallo :) toivotaan nyt että ens viikolla ultra näyttää siltä että Allun Tähti sielä kasvaa hyvin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti