perjantai 13. marraskuuta 2015

Potkiva tammavarsa Allun Tähti 165vrk! :)

 
Hihii! wuhuuu! Kylläpä jännitti tämänpäiväinen Jossun käynti, sen tulo ei yleensä kovin hyviä uutisia ole tuonut ja tänään vielä perjantai 13, mutta nyt kyllä näytti siltä että meillä syntyy keväällä (suuri) ilkeä tammavarsa :) potki kuulemma paljon ja kun kysyin että mikäs muuten sukupuoli oli kun viimeksi jäi kysymättä vaikka sen kai voi nähdä 90vrk kohdalla, ei tosin suomessa kai ;)
 
Nythän se on jo niin iso (jos 150vrk kohdalla on 2-3kg ja siitä lähtien n.250g päivässä niin tämänhetkinen paino sitten olisi about 5-6kg, ihan kivankokoinen jo siis.

Rintakehä saatiin näkyviin :) koko varsaa ei enää oikein saanut suuren koon vuoksi ruutuun.
 
Fiksut plikat on nyt ahkerasti maastoillut lähinnä :) pimeässä on seikkailtu, aina ei ihan reititkään löydy mutta hienosti hevoset käyttäytyy :) nyt laitettiin Allulle eka herpesrokotekin, lupaili Jossu että sillä riittää sitten seuraavatkin rokotteet, tammikuun alussa heti pitäisi sitten uusia. Ulalle laitettiin tetanus&influenssa, sekin näytti yhtä rauhoitetulta siinä käytävällä kuin kaverit (raspattiin Allu ja yksi toinen hepo) :D hauska mamma!
 
Nyt tytöt lepäileekin rokotuksen vuoksi maanantaihin ja sitten tiistaina aletaan palaamaan taas ruotuun, kiva syksy ollut kun ei pakkasta tullut, toivon mukaan sitten viimestää ensi kuussa tulisi kunnon talvi, lunta heti myös kunnon kerros ni pystyy hyvin ratsastaakin eikä kaikki paikat kivikovina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti