torstai 24. syyskuuta 2015

1. vuosi (+4 päivää ;)) ja koulukisatunnelmia!

 
Piti tehdä tämä  postaus jo pari päivää sitten, kun tuli täyteen meillä Allun kanssa elämää yksi vuosi :)
Paljon on vuoteen mahtunut ja päivääkään en pois vaihtaisi tai ole katunut, mahtava pikkuneiti! pikku kooste vuodesta löytyy: https://www.youtube.com/watch?v=9NbrGstNMHI&feature=youtu.be

 
Tallin koulukisat oli myös viime perjantaina :) Allu oli heti alusta asti yksin ilman Ulaa myös kentällä ( la oli suojassa tallissa kuahealta vesisateelta), vähän se huuteli ja ihmetteli mutta meni kyllä mielestäni kivasti, oli se mennyt edellispäivänä paljon tahdikkaammin / rennommin mutta esim. Ulalla joskus aikoinaan kun meni koulukisoja niin oli ihan mahdoton huutaja / ressaaja matkakumppanin perään niin Allu on kyllä ihan mahdollisesti joskus tulevaisuudessa ihan mukava kisaradoillakin mennä.. Raviohjelma oli Allun luokka ja onneksi Allu oli jo uimista harjoitellu nääs kenttä muistutti ehkä allasta enemmän kuin hiekkalaatikkoa, mutta kolmas sija tupsahti :) käyntiosuudet oli 7 ja ravit sitten 6 - 6,5 väliköllä ja prosentteja ei olla edes laskettu. Tasapainoisempaa ravia ja asetusta kirjoitin moneen kohtaan kun sihteerinä olin Marialle.
Hyvä fiilis jäi siis ekoista koulukisoistakin ihan!
 
 
 
 
Ulalla sitten oli valikoitunut HeC luokka Jossun kanssa, prosentteja ei tästäkään olla laskettu (sihteeri kun kirjoitti vain pisteet huonon säätilan vuoksi ;)) mutta ylipäätänsä tässä radassa muistaakseni olisi pitänyt aavistuksen hiljasempaa mennä ja paremmin olla reitillä eikä vaikka oikoa kulmia.
Jossukaan ei koskaan ennen ollut koulurataa mennyt ja ei keritty kertaakaan harjoitteleen niin etttä olisin vaikka vähän ollut huutelemassa pikkuneuvoja.

 
Kooännässä kuskina toimi Hilma, joka ei kyllä Ulalla ole elämänsä aikana montaa kertaa selässä ollut, oiskohan edes viittä kertaa. Harjottelematta tulivat kun edellisiltana kysäsin haluisko mennä Ulallakin kn kun oli menossa siinä luokassa toisella suokillakin ja meillä vähän osallistujia siinä luokassa :) tänä vuonna vihdoin mestaruuspokaali meni muualle, mutta ihan hyvin sujui, mitä muistan niin paperi toi pikkasen lyhyempänä kulkevaa hevosta :) kolmansia olivat tässäkin luokassa.
 
Nyt taitaakin olla tähtäimessä alaspäällä olevat estekisat :) joihin olisi tarkoitus tyttöjen lähteä Allun 50cm luokkaan Veeran kanssa ja Ula 50cm Jossun kanssa sekä 70cm Hilman kanssa :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti