lauantai 12. syyskuuta 2015

100vrk

 
Oikeastaan jo tänään 101vrk, sillä eilen tuli tiineyttä Allulla täyteen 100vrk :)
Maha ei ole kauheasti kasvanut mutta sikiö toivottavasti on ahkerasti kehittymässä, varmaan reilu kuukauden päästä vielä ultrataan, kun pitäisi rokotellakin ja Allulla hammastarkistus.
 
 
Nyt sikiö on 6viikkoisen kissanpennun kokoinen :) n.17-18cm pitkä :)
 
Meneepä aika nopeasti, kovasti odotan kevättä, että päästäisiin vielä Ulaa yrittämään tiineeksi, mutta ihan ihanaa päästä seuraamaan varsan puuhia. Me käytettiin tallinpitäjän lomalla welsh poni Helmi Lopella Seppo-pojan luona, eli nyt vie vähän jännitetään päästäänkö ihan kahta varsaa silti odottamaan ensi kesälle ;)

Mutta mitäs tammoille tällä hetkellä kuuluu? ihan hyvää varmaankin :) sänkipellot on osa jo tullut viereemme ja sielä tytöillä on paineltu, ihan itsekin vahingossa päädyin ensimmäistä kertaa Allun selkään pellolla, kun oltiin Veeran kanssa ja Allulla oli hieno laukka, tilaa riittää niin mahtuu pikkuAllukin jalkojensa kanssa laukkaamaan ja mun oli kuulemma pakko käydä testaamassa pelllon ympäri :) Allu tuntu tykkäävän!
Ulalla on nyt Aina käynyt ja jatkaa ainakin kuukauden ennen pakkasia muutaman kerran viikossa, saa tytöt käyttää viimeset viikot ennen pakkasia ahkerasti :)
 
Sunnuntaina olisikin tallikisat joihin molempien olisi tarkoitus osallistua, palaillaan siis silloin kisakuulumisten kera!
 



 


 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti