sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Allun ensimmäinen kisapäivä!

 
Kesän alussakin pidettiin pienet tallikisat, silloin ei Allulla oltaisiin edes keretty harjoitteleen oikein mitään ja vähän Veeran piti käydä silloin joku luokka mutta se vähän jäi.. mutta mikäpäs sen parempi aloittaa totutus "kisatilanteeseen" kuin kotona :D
Meillä on aina ihan pieniäkin luokkia ja nyt olikin Allulle valikoitunut ristikkoluokka, lähes olemattoman reenin vuoksikin :) ehkä sitten joskus vähän isompia jo.
 
 
 
Kisapaikalla meillä oli muutama vieras poni, kuulutuslaitteet, musiikki, paljon yleisöä, eli ei ihan normitilanne ollut, ainoa mikä Allua kiinnosti oli kun verryttelyn jälkeen kaverit lähtivät kentältä pois ja Allu jäi yksin, se oli hieman ihmeissään, höpötteli nääs ratansa aikana välillä, Ula vielä vastailikin, kenties kyseli ohjeita ja vanhamamma neuvoi ;) neuvot olivat ilmeisesti ihan kelpoja, nääs kaikki ristikot ylittyivät ja tuloksena oli jaettu kakkossija! eli ihan ruusukekin tuli mukaan ensimmäisistä kisoista muistoksi, jee! hyvä tytöt!
 
 

 
 
 
 
 
Allu käyttäytyi mallikkaasti koko päivän, hälinästä huolimatta. Toki tuo on aina ollut vähän sellainen että mitä enemmän ja mitä pienempiä ihmisiä niin Allu on innoissaan :) tarharyhmätkin ovat saaneet rapsutella ihan rauhaksiin ja Allu malttanut tarhan aidalla höpötellä lasten kanssa. Sosiaalinen eläin ;)
 
 
Ula meni Jossun kanssa 50-60cm ja 70-80cm luokan. Reipasti tahtia pitivät koko päivän yllä, Ula oli innoissaan kun pääsi pitkästä aikaa hyppään ja kisaan, suorastaan liekeissä ;) 50-60cm aika riitti kakkossijaan ja suuremmassa luokassa tuli pieniä ohjausvirheitä, mutta ei sekään nyt huonosti mennyt. Vähän saatoin mainitakin että pitäisikö jotkut pienet kisat käydä lähistöllä vielä nyt syksyn seuranmestaruuksissa esimerkiksi, saapa nähä liekö innostuneita!

 
 
 
Pari pelloltakin napsattua kuvaa vielä mukaan :) palaillaan viimeistään perjantaina koulukisakuulumisten kera!
 

1 kommentti: