sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Suomenhevostenpäivä :)

 
Eilen vietettiin koko päivä suomenhevosten seassa, ensin ypäjällä kunkkareissa ja sitten vielä omien kanssa mm. ratsastellen. Olipa kiva mennä pitkästä aikaa Ulpulla, vähän se on päässyt huonoon kuntoon mutta ihan kivasti kuitenkin kulki, Veerakin kävi kokeilemassa kooännän, jos sitten parin viikon päästä tallikisoihin sen Ulalla menisi.
Tänään sitten ihka oikeana suokkipäivänä kävin ensin aamulla hetken tallilla kun kaverin kaveri tuli Ulalla ratsastaa, ratsasti nätisti ja Ula kulki mukavasti.
 
Sitten taas illalla otettiin tytöt ja valjastettiin Ula kärryjen eteen ja Fanni tuli toista kertaa Allun kyytiin ja sitten käveltiin sänkkärille siinä joku tunti ajeltiin melkein ja Allulla Fanni meni sen aikaa sekä lopussa talutti pari kierrosta lapsosia. Allu meni kyllä tosi kivasti, nyt myös laukat. Kentällä se välillä vielä sotkeutuu jalkoihinsa mutta pellolla löytyy heti hyvä, melko hieno laukka. On se kyllä kentälläkin edistynyt ja saa koko ajan lisää voimaa & tasapainoa. :)
 
Oli siis kunnon puuhailupäivät tytöillä juhlapäivän kunniaksi :) huomenna vähän kevyttä humppaa ja sitten saa pitää vapaapäivän tiistaina. Loppuviikosta onkin sitten jo estekilvat!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Suomenhevosen päivän kunniaksi myös kuvia eiliseltä ypäjän reissulta, Allun tulevan varsan isukista: mahtavasta Leevistä!
Oltiin tottakai ypäjällä eilen kunkkareissa katselemassa ihan aamusta heti Leevin rata ja n. puol 4 lähdettiin kotio. Eritoten oltiin Leeviä katselemassa, välissä vähän shoppaillen, ite löysin uudet hanskat, vähän harjoja lisää (tytöillä on ihan oma sarja harjoja ja niitä ei tunnuta missään enää myyvän niin toki ostin pari "päivitystä" pakkiin kun osa rupeaa olemaan melko kuluneita :)), tuollaisen pinkin tammataulun pihaton seinään ja taisi sellainen pinkeillä timanteilla oleva numerolappukin lähteä matkaan, silleen tulevaisuuden varalle, eihän sitä tie kuka vie kisaradalle lähtee.
Orikavalkadia olin ensimmäistä kertaa katsomassa, on kyllä kiva että sellaista järjestetään ja oriiden lisäksi näkee niitä jälkeläisiä, monella oli upeita varsoja mukana! Leevilläkin oli pari mahtavaa mukana, joista myös kuvat.
 



 

 
Lisää kuvia näkee mm. täältä: http://lelaa.kuvat.fi/kuvat/Hevosia/Hessin+Leevi/, sielä näkyy Justiinakin harjoittelevan jo laukkapiruettia iskän jalanjäljissä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti