torstai 14. heinäkuuta 2016

Ei oo totta! :)

 
Meillä oli aamusella taas lääkärikäynti, kovin varmana olin että kiimapiikki laitetaan ja astuttamaan päästäisiin ensi viikon alusta varmaankin, mutta ei! Ula oli ainakin toistaiseksi kovin tottelevainen ja höpinät sille toisen luomisesta on auttanut ilmeisesti (ja lahjonta porkkana- ja omenapussilla) ja kesäsijainen ei löytänyt kuin vain yhden sykkivän sydämen alun, ei vaikka kuinka kaun tutki ja hutki :) ihanaa!
Kaikki näyttäisi taas olevan hyvin, saatiin uus pullo regumatea ja sovittii tärskyt lääkärin kanssa 28pvä aamuselle jolloin saadaan sit lisää regumatea jos siltä näyttää että tiine olisi vielä.
Nythän vuorokausia on kasassa 31 ja onhan Ula yleensäkin päässyt tähän asti.. nyt jännittää sitten hirmusesti pari viikkoa et jos sie nyt sit vaa yksi oli ja edelleen kaikki näyttää hyvältä ja iltalääkkeet saa säännöllisesti joka päivä 19.30 että jos pääseeki pidemmälle ja vaikka kohtukupit muodostuisi ekan kerran! toivotaan <3 nbsp="" p="">
 
Aapokin sitten sai taas tetrasykliiniä suoneen, tällä kertaa rauhoitettuna ;) saa sen sitten varmasti suoneen kun on aika paksua tahnaa muutenkin ja Aapo kun viimeksi ei niin kovin paikalla pysynyt piikittäessä..  nyt toivotaan että auttaisi, kyllä se viime pistoskin jo auttoi selvästi, mutta eihän ne ihan suoraksi tulleet :/ enää ei oikein sitten ole kun kolmannen pistoksen kai voi antaa, mutta sitten vaa klinikalta voisi käydä hakemassa tuomioo onko siitä edes käyttöhevoseksi, no saapa mitä tuomioo vaa mutta kattotaa nyt kuin oikenee jalat vaikka tässä vuoden kasvaessa :) jos ei kipeydy tms., kokkapolvet voi ilmeisesti kasvaessakin kuitenkin ihan suoristua.
Toivotaan parasta! Lupaava varsan alku kuitenkin on ja niin kiva käsitellä!
 
Nyt saa hetken vielä Ula lomailla, samoin myös aat, sillä Aapo on minimaalisella liikunnalla varmaan viikon verran, sitten kai voisi laittaa laitumeen mutta taidan jättää ensi kuulle sen, vähän seuraten miten jalkojen nyt käy tässä lähipäivinä, jos selvästi paranee niin sitten varmaa uskaltaisi, mutta muuten välttämättä ei kireisiin jänteisiin kauheasti liikuntaa suositella.

Päivän kruunasi päivänsäde, pikkuinen :) vielä pari viikkoa pitäisi tämän karvaturrin tuloa odotella... :)

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti varsa on matkassa vielä seuraavassa ultrassa ja tietenkin loppuun saakka!
    Pitänyt jo aikasemmin kysyä, että eikö tuota tetrasykliiniä olisi pitänyt laittaa jo aikaisemmin Aapolle? Vähän hankala tilanne, kun samoissa jaloissa on kiristäviä jänteitä ja ilmeisesti myös löysiä (vennot vuohiset) :( Onko ollut mitään puhetta kengittäjän ja eläinlääkärin kanssa esim pitkistä suksimallisista kengistä korjaamaan niitä vuohisia? Klinikalla viimeistään tulee varmuus ja tieto, mitä jalka-asennoille voi ja pitää tehdä, mutta toivon mukaan jalat suoristuisivat mahdollisimman pian ja paljon.
    Täällä ollaan peukut pystyssä!

    VastaaPoista
  2. Olisi varmasti tullut parempi kun olisi saanut heti sitä.. Toivotaan että ei liian myöhäistä.
    Ei ole muuta kuin olen kyselly mitä niille voisi tehdä, tuollaista ei ole kukaan vielä ehdottanutkaan, pitänee kysyä jos sellaisista apua olisi

    VastaaPoista