torstai 28. heinäkuuta 2016

JES!!! :) ;) ;)

 
Tää on jotenkin epätodellista, mutta kyllä, KYLLÄ ihan todellakin päästiin pidemmälle kuin joku 30-35vrk! jee! :)
Joku hölmö meni vie eilen unohtamaan antaa regumaten 19.30, pieni paniikki iski siinä 21.30 aikaa, meinasin jopa soittaa lääkärille että mitä nyt teen että jätänkö antamatta vai annanko, mutta jätin nyt väliin ja ajoin vaa tosi lujaa tallille pienessä paniikissa, mutta tänään kun kerroin niin ei lääkäri edes kovin huolissaan ollut.. onneksi en nyt sit "turhan" takia mennyt häirittemään siihen aikaa ;)
 
Ulan Ihmeellä näytti kaikki olevan hyvin, jes! Aamu aloitettiin parin kamun kanssa aamutalli tekemällä yhdessä ja sitten syötiin tuoreita sämpylöitä yms tukevana aamiaisena siinä auringon paisteessa ulkona ja sitten jo tulikin lääkäri, sen jälkeen vielä päivätalli ja lähdettiin pentusia pusuttelee vielä kerran, ensi viikolla sitten matkustaakin mukaan kotio oma poju! tämän jälkeen olikin aika lunastaa lupaus Ulalle, käytii kaupassa hakemassa 8kg porkkanaa&pink lady omenaa ;) sekä samalla poikettiin vielä grillillä hakemassa purtavaa ennen iltatallia, huippupäivä siis!
 
Regumatella nyt jatketaan ainakin sinne 90vrk asti, luulen että ei olisi pöllömpi 120 asti mennä mutta sovittiin että soittelen Jossulle sitten kun palailee lomalta, nyt en siis oikeestaa edes tiedä koska noi katottaisiin ensi kerran, viimeistään marraskuun puolessa välissä kun rokottaa ja raspata pitää :) nyt kyllä muuttu jännäksi tosissaan! ehkä me ensi keväänä päästään vielä kahta varsaa oottaan, toivotaan!
 
Kengityksen eilen tilasin tytöille tiistaille, sitten molemmat saakin pikkuhiljaa palata ratsasteluunkin tässä.. :)


Tältä ne tiineet näyttää ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti