tiistai 5. heinäkuuta 2016

Mätsärireissu ja twins twins...

 
Viikonloppuna olikin mätsäreiden aika, jonne myös tytöt sekä Aapo lähtivät. Sunnuntaina pestiin aamusta hevoset valmiiksi ja laitettiin karsinoihin kuivumaan ja lähdettiin laittamaan koulu valmiiksi.
 
Yhden aikaa tytöt sitten lähtivät vielä puunaamaan ja hakemaan hepat koululle ja olihan ne niin kiiltäviä ja pehmosia kun olivat lomailun jälkeen suihkuun pääseet ;)

 
Hevosia oli 50 kipaletta, päivä saatii menemään silti melko reippaasti ja oli jo ohitsekin neljän jälkeen :) sääkin suosi niin että vasta lopussa alkoi satelemaan.
 
Reissu meni hyvin, vähän Ula hermoili kehässä kun jäi yksin (olisi pitänyt ottaa aat siihe kehän läheisyyteen niin olisi ollut hieman rauhallisempi ;) mutta ihan hyvin Jossu sai sen esitettyä ja Aapo oli ilmeisesti melko kivasti ollut ja äitiä vähän ressannu kun piti niin monelta suojella pikkuistaan ja oli aika luimivaa tyttöä kun käväsin niitä moikkaamassa.
Kuvaajakin oli mutta vielä en ainakaan kuvia ole löytänyt, vähän odottelen kyllä varsinkin kun Allu äiti Muistokki oli myös osallistumassa ja pari kuvaajaa otti kuvia kun laitettiin pikkusuku lähekkäin ruoholle :) haluaisin saada ne kuvat niin! kyllä he ainakin lupasivat lähettää, eli ehkä vielä mätsärikuvia tänne ilmestyy!

 
Eilen sitten tuli Jossu taas ultraamaan ja kyllä sieltä löytyi nyt sitten se kysta, mutta myös kaksoset :O ihan vierekkäin ja ehdottikin että annetaa nyt olla kuukauden ultraan ja jos luo molemmat ni uus astutus ja jos ei kumpikaan häviä niin kiimapiikki laitetaan ja uus astutus ja jos toinen vain olisi hävinnyt joka nyt ainakin tuntuu melko toivottamalta ajatukselta niin jatketaan peukutusta ja toivotaan että varsaksi asti kasvaisi ;) jää vielä kesälomalle nyt mutta selittää sijaiselle tuota Ula-kuvioo kuulemma. Ajattelin että katotaa ny sit 18pvä vaikka, jos saan ajan siihe :) sillo vapaa ja olisi pari päivää jo yli kuukaus ni sit jo tod näk oisi vaikka molemmatkin luonut ku ei sen pidemmälle yleensä pääse näissä tiineyksissä..

Ulasta sanottiin vähän samanlailla kun kaikkia aikasempina vuosina, tänä vuonna tuli kyllä myös vähän "extraakin" jonka tuo pikkumies saatto aiheuttaa, sillä Ula keskittyi enemmän kattelemaan / huutelemaan mihin Allu ja Aapo jäi, ja tuli esim. liikkeistä että tänään kiireinen ja jää askel lyhyeksi sekä että tamma hieman levoton.
 
Aaposta sanottiin positiivista että kookas ja suuri jalkainen reipas varsa ja ravia kevyeksi & elastiseksi.Kuulemma hyvin läsnäoleva varsa :)
Hyvät tyypit ja pitkän pyöreähkön rungon omaava.
Muuten sitten tulikin että heikot polvet, vennot vuohiset, jotka kyllä nyt saisi ensi vuonna olla jotain ihan muuta jo ;) on ne melko paljon syntymästä kyllä noussut ja vahvistunut, mutta vielä enemmän voisi... nyt Allukin saa alotella pikkasen jo työhön paluuta ja ainakin nyt vielä Aapo juosta mukana samalla kentällä, tulee siinäkin vähän extra liikettä.
 
(c) Pinja 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti