maanantai 14. heinäkuuta 2014

Kakkonen


Arvakkaapas mitä... nyt tulikin lennosta tämmöinen vaihto kakkosmieheen eli Harjun Kakkoseen.
Alkoi näyttämään pahasti siltä  että tyhjäksi jää, kun en mistään kyytiä Leeville saanut, niin sitten eilen illalla vielä Tössälle KS-tallille soitin että sopisiko aamulla tuoda tommoinen ;)

 
No n.9 startattiin aamulla ja perillä ollessa nopeesti tervehdettiin komeata Kakea(livenä kyllä tosi kiva oli tavata se!) ja sitten Ula katottii oliko kiima vielä, no tietysti oli jo ovuloinu.... mutta Isa sano et pe laitetaa kiimapiikki, siemennellää alkuviikosta ja sitten aloitellaakin syöttää 4 kk regumate-kuuri. Toivottavasti tepsis nyt! :)

Nopea reissu oli kun kuskilla oli hiukan kiire, mutta eiköhän se nyt sinne laitumelle porukkaan sopeudu ja sitten ensi viikolla toivon mukaan on siemennetty jo :)

Nyt vaan peukut pystyyn et tiinehtyy yhtä hyvin ku aiemmin ja ensi kesänä nähtäisiin pikku-ula!
Leevin omistajakin lupaili että ensi vuonna voisi ilman astutusmaksua tuoda, toivottavasti siis Ulan ja Leevin jälkeläinen vielä saataisiin maailmaan....


Tässä on myös ollu vähän uimista välissä leiriläisten kanssa ja kevyttä työskentelyä, nyt voi sitten taas lomailla, sitähän ei vielä tänä kesänä olekaan saanut kuin parisen kuukautta.



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti