perjantai 25. heinäkuuta 2014

Kolmas kerto toden sanooo.....

....ainakin toivon mukaan? :)

Mainio kaveri! Terapisoi Ulaakin ;)

Ula on nyt siemennetty 21.7, 23.7 ja vielä tänääkin siemennettiin (25.7.) ja tästä syystä meilläkin hiukan oli odottelua (saatiin n.pari tuntia seurata kiireistä siittolaelämää Sonjan kanssa ja tutustua mm. Kakkoseenkin, on se kyllä niin mainio symppis kaveri!) kun oli ajateltu vähän että olisi jo ovuloinu ja tarvisi vain tsekata nopeesti että ei tulehdusta tms. kohdussa (kiiman katkasua ei voitu taaskaan käyttää kaksosvaaran takia kun useempi iso follikkeli) ja sitten ku oli siemennetty niin olikin lastaus vuorossa, ei olisi milläään halunnut lähteä (en tiedä vaikuttiko uus koppi vai mikä ny oli ku kotooo taas mentii jo normaalisti suoraa marssimalla, virolahtee vikalle reissulleki ku lähdettiin ni keskultii hetkinen ennen koppiin menoa..) mutta nyt kyllä lupasin että ei tarvi reissailla vähään aikaan enää, kunhan tulee nyt tiineeksi ja pysyy!


Nyt sain mukaan oktosiinia jota viikonlopun piikitän aamuin+illoin (varmuudeksi, ettei ma tarvis kotona ruveta huuhtelee) ja ma tulee Isa käymää kattoo että on ovuloinu ja ilmeisestikin sitten voitaisiin aloitella regumatea syömään, joka päivä aina samaan aikaan 4 kk, no se on kyllä sen arvoista jos vain nyt sitten pysyisi sen avulla!!! ;)

Ula oli saanu korvatkin sisäpuolelta jotenkin ihon iha rikki, varmaa ötököistä, joten aattelin että käyn huomenna jos vaan kerkiän meidän tallikisojen jälkee vielä hakemaan sille sellaisen kärpäshupun mikä peittäis mm. korvat :) oon joskus jostai kisoistaki sellasen voittanut, mutta taidan olla lahjoittanut eteenpäin ku ei tuu mielee mihin oisin laittanut.. :)
 
MILJOONA PEUKKUA PYSTYSSÄ NYT!
Ula saa nyt ainakin viikonlopun viettää iha lomaa, meillä on huomenna pienet tallikisat ja sitten sunnuntaina aattelin mennää katseleen/kuvaileen vähän koulukisoi janakkalaan, joihin ois Ulakin(tai omistaja ainakin ;)) niin kovin halunnut, ois niin sopivat luokatkin sille sielä ollut :(

1 kommentti:

  1. Täällä ollaan ainakin peukut pystyssä, että nyt tärppäisi!!!

    VastaaPoista