perjantai 4. heinäkuuta 2014

Mettäilyä pitkästä aikaa



Tänäänhän mä lupailin teille tulla kirjoitteleen, ellen ole romahtanut ;)
Nojuu, ei, en ole romahtanut mutta eipä oikein mitää kerrottavaakaan ole vielä.. viime yön valvoin kokonaan ihan täpinöissäni ultraa ootellen, no aamulla ell soitti sitten n.8 että on kaikennäköistä lehmän leikkuuta yms. tullut siittolan lisäksi että jos sopisi ma/ti vasta, no kyllähän se lomalaiselle sopii ettei ihan yötä myöten joudu Isa töitä tekemään, mutta kauheata kun joutuu ootteleen vielä ;)

 
Eipä tässä välissä ole kerennyt hirveämmin tapahtumaan, tallinomistajan vanhin tyttönen ratsasteli Ulalla eilen ja sitten myös viime kuussa aloittanut harrasteohjaaja Nina kävi testaamassa Ulaa.

 
Tänään sitten pienellä porukalla käytiin maastolenkki, siitä olikin hiukan aikaa kun viimeksi käyty! :) maastossa vähän koettelin laskea että ainakin 3kk ollut viime kerrasta... mutta se annettakoon anteeksi kun 2kk niistä lomaili :)
Kumman rento oli kyllä (hyvä vain :)),heti alussa joku rekkakuskikin kaahas melkei kylkiä viistäen eikä siitäkää mitää sanonut, tutulla laukkasuoralla kyllä hiukan kierroksia saatiin :) hieno aurinkoinen maastoretki, jonka jälkeen olikin pitkästä aikaa hikoillukin sen verran kun mäkiä joutu kiipeeen,  että suihkun kautta pääsi tarhaan.
Nyt mennään heti huomenna uudestaan maastoileen, toivon mukaan vasikoita nähtäisiin reitillämme.

 
Tästä Helmistä ja Ulasta on tullut aika kivat kaverit jo, Helmillä sen verran luonnetta että vaikka Ula vähä luimasis nii pikkuneiti o iha sen näkönen että tässähän pysyn ja syön! Dinoa ei Ula vielä hyväksy samalla kaukalolle, mutta välimatkan ei tarvitse olla enää niii pitkä vaa Dinokin saa olla aika lähellä nuokkumassa ;)
 
Ens viikolla toivon mukaan olisi tämä ultraus jo tiistaina ja sitten jonkinnäköistä uimaretkeä kesän ekaa kertaa ja tarkoitus oli loppuviikosta lähteä kesävaellukselle Rannikon ratsutilalle mutta sen joudun varmaankin huomenna perumaan, kun näyttääkin siltä ettei osallistujia juurikaan olisi, hieman harmi! ois Ula siinä vähän kyllä turhan koville joutunut näin äkkiseltään, vaikka rauhaksiinhan me mentäisiin toki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti