tiistai 8. heinäkuuta 2014

Voi "#K#K#GKRJEG¤H¤ !!

Nonni, tyhjähän se on jälleen.. :( että harmittaa, ihan sikana !

On luonut ilmeisesti ihan lähipäivinä kun oli hiukan nestettä ja nyt kehittämässä kiimaa juuri (no onneksi ei ultrattu jo viime pe, luulen että la oli sellanen päivä, ainakin silloin íhan selvästi hevonen oli erinlainen tai niiku normaali taas ;) kun muuten oli iha ylirauhallinen ollut, tiedä sitä vaiko kuvittelen vain...)

Hammaspiikkei tms. ei nyt löytynyt raspauksessa, vaikka melki 13kk tuli viime kerrasta, jeeejeee.

Huomenna todnäk lähdetää uimareissulle, sitten jos vielä kerran onnistun jostain kyytiä tolle saamaan nii saa jäädä ihan täyslomalle vähintää kuukaudeks-pariksi, kierrän pumpuliin tjt. NIH! :) Isa myös aatteli ku tiinehtyy ja luo just jossai 18-30 paikkeilla, että kokeiltais vie regumatea (muistaakseni) antaa n.kuukaus et saatais Ula pitämään se pikkuinen sielä.. ei pitäis ees mahottoman kallis olla et ehottomasti se vielä kokeiltais jos vielä astutetaan.
Näähän oli jo viemässä jo heti melko lähelle siittolaan Harjun Kakkoselle tuota, kumma juttu ettei kukaa tonne virolahtee halua lähteä kuskailee ;) ensi vuonna kyllä ehdottomasti joku siittola läheltä on luvassa, jos nyt tyhjäksi jää!

2 kommenttia:

  1. Voi ei, aivan kamalaa :( Ymmärrän täysin surusi, sillä tuo on juuri itseäkin pelottavia asioita. Jos asiasta jotain positiivista edes yrittää löytää, niin hyvä oli, että teidän ultra oli vasta tänään eikä perjantaina. Silloinhan tuo luominen olisi jäänyt tietämättä ja olisi vasta aivan liian myöhään selvinnyt asian todellinen laita.

    Toivottavasti kyyti vielä järjestyy.

    Voimia!

    VastaaPoista
  2. Kyllä me ulbu vaikka ratsastetaan sinne :D ulbu haluu vaan lässynläätä<3pärjäile!

    VastaaPoista