keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Pitkästä aikaa valmentautumista :)

Heipä hei taas!
 
 
Ula on tässä alkanut pikkuhiljaa palaileen töihin takaisin, kun mä lomailen niin pääsee hyvin millo vaan ratsastaa, on kyllä aika tiukka aikataulu kentällä kun on leirei ja normitunnitkin joten aikalailla 12-14 välissä mennyt ;)

 
Ula on kovin hmmm... positiivinen? rento? rauhallinen? yli sosiaalinen? ollut nyt :) en tiedä kuvittelenko vai mitä, mutta jos yhtään hevosta tunnen niiin kyllä sie vie pikkuÙla kasvaa :) (jooo, "PIENI" jännitys vaan kun perjantaina Isa tulee ultraileen, 30vrk tuli tänää vikasta astutuksesta).
Voihan se olla myös vaan väsynyt kun yötäpäivää pihalla (ja vielä ne uudet kaveritkin on) ja pitkä loma oli tossa ja nyt on tosiaan jo vähän joutunut töihin.

Oon tässä lomalla vähän siivoillu mm. Ulan karsina on pesty :D on kyllä nii korkee että en harjannu rupee iha ylös mutta tuli kivan valkoset seinät siihe asti ku yletyin harjaileen (ja tälläinen tappi ei kovin korkealle ylty), letkutettu on mm. hämähäkin seitit kyllä katonrajastakin ;)

 
Tänään päästiin Marian valmennukseenkin, meitä oli siinä 4 ratsukkoo ja tunti alkoi lupaavasti kuulumalla "ja Heidi lyhentää ohjia" ;) kyllä se on hankalaa, Ula oli iha ok oloinen, mentii paljon askeleen pienennyksiä ja ite tuppaan tosi herkästi ottaa liikaa suusta niissä kangilla kun oikeasti riittäisi ihan sormen puristuksetkin, jolloin tulee sellaisia tökstöks menoa niistä siirtymistä, mutta oli sie kai iha kivoiki pätkii ku vaa teki niitä puolipidätteitä että Ula ei jääny suulla itekin vastaa ja polki hyvin :D
Kolmikaarista ja nelikaaristakin mentiin, laukkoja sitten päädyssä aina hiddaiden askelien jälkeen, U laukkaski ihan kivasti, vaikka ei tuntunut yhtä mahtavalta kun vaikka eilen :)

 
Noniin, nyt mä painun jännittämään ja huomenna hiukan ratsasteleen jälleen, perjantaina sitten palailen ellen ole romahtunut !
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti