lauantai 7. toukokuuta 2016

Ensimmäinen viikko

 
Ensimmäinen viikko sujahtikin hetkessä ja Aaponen kasvaa kohisten!
Erittäin ylpeäkin olen, vieläkin on nääs tarhassa pysytty! ehkä se yksi päivä riitti opettamaan että niissä langoissa tosiaan menee sähkö ;)
Ollaan myös päivittäin käyty ruohikolla, saanut tammat mutustuu vihreääkin ja varsa kirmailla hieman isommalla alueella, vauhtia piisaakin välillä ja tänään ensimmäistä kertaa myös hieman muksahdettiin maahan.
 
Aapoa on myös pikkaisen harjailtu ja vähän nosteltu jalkoja ylös sekä ylipäätänsä oon rapsutellu sitä ja siitä onkin sellainen mamman mussu tullu, tulee ihan itteki luokse vaikka mamma saattaa jäädä kaukalolle heinää mutustaa..välillä sitten vain vaikka makoillaa/istuskellaa tarhassa jolloin siinä silittelen vähän joka puolelta. Rohkea (ja utelias) se ainakin on!
 
Ulan kanssakin yhteiselo on sujunut loistavasti, Allu edelleen pitää sellaisen pienen välin Aapolla ja Ulalla, mutta on tainut vahingossa käydä pari kertaa niin että kun ovat toisia rapsuttaneet ni Aapo siihen Ulan eteen on tullut maiskuttamaan ja tutustuun.
 


 
Piruetti reenit jo, jotta kasvetaan yhtä hienoksi kuin iskä!
 
Ylöspäin, ennenkaikkea! ;)
 
 
 
 
Huuups...
 
Hampaita tulolla!
 
Ruohoa pääsi maistaa ;)
 
Ikää 8vrk
 
Ulpukkakin käy käppäilemässä varsan mukana, jos koittaa tarhaa jättää niin juoksee vaa ees taas... on jotenkin tosi paljon Aapon perään, mutta onhan Ula vähän niinkun kummitäti ;)
Eilen pidin sillä yhen maaston ja alkumatkasta piti hirnuakin kovin, mutta kyllä se sitten siinä unohtu ja maasto meni ihan mallikkaasti :)
 
 
 
 
Me jatketaan lomailua! mukavia aurinkoisia päiviä kaikille! :)

1 kommentti: