lauantai 14. toukokuuta 2016

Ristiäiset ;)

 
Eilen vietettiin koko päivä varsajaisia, ensin kävi työporukka ja sitten jatkettiin talliporukalla :)
Nimihän on.....tadatataa: Allun Amor, eli AAPO. Ei tullut vappumetukka, sillä edelleen on pysytty visusti aitojen sisällä, supermies taisi oppia yhdestä  päivästä (ei suinkaan kuitenkaan kerrasta)!
 
Nimihän tuli myös tänään jo näkyviin hippokseen ja sukupostiin.


 

 
Aaponen kiittää kaikkia ihania! työkaveritkin olivat hupsuja toivat paljon lahjoja & kukkia, jotka kaikki kyllä käyttöön pääsee! aapo ihan odottaa jo että pääsee maistelee porkkanen makuista maitoa kun ei ite vielä porkkanoita osaa syödä (vai miten se nyt menikään... ;)) Kiitos!
 
 
Kuluneilta päiviltäkin vielä vähän kuulumisia, Aapolla tuntuu joka päivä vauhti kasvavan, eilen oli keksinyt jo uuden leikinkin, mennään pihattoon sisään ja sieltä sitten kirmataan tarha (ja äiti+ula) ympäri ja takaisin sisään, sitten taas uus kierros :)  Utelias ja varsin rohkea pikkuveijari on tässä mm. käynyt maistelemassa Ulan takajalkoja ja riimua (Ula kyllä käyttäytyy niin kiltisti ja varoo pikkusta), äitiä sitten taas jo vedellään esim. hännästä ja pukitellaan vaikka mahan alta kun yrittää ja on vähän ahdasta jo sieltä päästä :)
Suuhunki pitää kaikki laittaa maistettavaksi minkä vaa saa, mutta niin se kai kuuluu ollakin..Allu kun syö niin Aapo on suorastaan raivostunut jos ei yltä ruokasaaviin myös (ei ihan yltä pohjalle vielä tuolla kaulalla) joten väliillä seistään ruokaämpärissä tai ollaan nokalteen kun yritys on kova maistelemaan ruokaa.
Aapon kanssa on mukava myös vaikka siivota tarha, tulee aina vähän seurustelemaan ja tutkimaan, ei siis pelkää ihmisiäkään vaan ennemminkin nauttii rapsutuksista :)
 
Nyt olen jo kerran kuullut Aapon hörinää, niin söpöä! myös haukottelu, "irvistely" kuuluu jo taitoihin, jalkojen pesuakin jo kokeiltiin..sai nääs takajalkoihin naarmut ja niitä sitten suihkutin, ei ollut juur minällään (kun ensin äiti sai vähän viillennystä letkulla niin sinä jo ehti vähän "tottuun suihkuun" ja ihan nätisti antoi jalkoja vähän suihkuttaa. Harjaustakin pikkasen hennosti aina sillon tällön otetaan ja se on ihan ok, ja tarhassakin sain eilen Ulan lisäksi Aapoa vähän sutasta.
 
Eiköhän tässä taas ollut pikkumiehestä tarinaa.. mukavaa aurinkoista päivää kaikille! vielä ois kesälomaakin muutama päivä ja ensi viikolla onneksi vain ke-to töitä :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti