keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Vappumetukka!

 
Kylläpä aika menee nopsasti tallilla nyt kun pitäisi ehtiä vähän varsankin kanssa puuhaileen, vaikka nyt vie lomalla oonkin ;) tuskalla kattelin kun paljon 11-19.30 vuoroja ens listoissa mitkä tänään sai, no pitää vaa tulla suoraa töistä pikasee ruokkii (kesällä meillä nyt ehkä iltatalli alkaaki vasta 19, talvella taas melkein tuolloin rupee lähestyy valmista kun en mäkään ennen  kasia tallilla ole jos aikasintaa puol 8 töistä pääsen. Apuakäsiä vähän aattelin metsästää jos jotain kiinnostaa tälläinen pikkupoppoon kanssa puuhailu.. :) mutta sitten asiaan..
Vauvan lempinimeksi on muodostumassa AAPO :) eilen kyllä kun about kahdeksan kertaa tarhasta lähti Allun kanssa livettiin niin mietin enemmänkin jotain vappumetukkaa, ei se kyllä varmaa tahalteen, meillähän ei ekana päivänä mennyt sähköä siinä kun paimen korjauksessa mutta varsahan rupesi siinä juuri melko uteliaaksi ja jatkoi huomaamattaan aitojen ali (äiti perässä tietty...) no sitten olivat karsinassa ja kentällä ulkoilemassa.. ja tarhaan lisäilin yhden alalanka kerroksen ja paimen saatiin korjauksesta ja johan saatiin virta kulkemaan langassa, aika voimakkaastikin mittarin mukaan. No Aapohan oli sitten edelleen menossa vain matkaansa, no äitille oli vähä kovempi paikka läpimeno ku tietää et sähkö päällä, joten langat ei katkennut kun Aapo ei vielä niin vahva ole vaan aina sotkeutui jollain lailla lankoihin ja oikein tutuksi tulikin huudot "sähkö pois" ja "sähkö päälle" ku juostii sitä laittamassa päälle/kii ja välistä varsa pois. No, Aaponen tuntu oppivan ettei välttämättä niihin lankoihin kannata mennä ja ovat nyt 1.5vrk pysynyt taas tarhan sisällä, JEE!
 
Tänään olikin paljon positiivisempi päivä kun sai viettää aikaa vauvan kanssa muutenkin kun noutamalla niitä karkureissuilta tai pelätä että mitä nyt käy! Aapon touhuja on jotenkin tosi kiva vaa seurata, nyt on vähän äitiä härnäämässä hypellen ja samalla uteliaisuus ihan kamalasti lisääntynyt, tuntuu vähän kaikkea maistavan ja tänään ihan innoissaan alkoi ihoa maistaan, eli siltä saikin sitten pikkupusuja ;) äitikin rupee vähän relaamaan ja malttaa vaikka syödä heinää kaukalolla vaikka pieni jäisikin vähän sivummalle nukkumaan tai käy jossain lähistöllä kattomassa maisemaa, vaikka silmällä pitää koko ajan ja esim. Ula ei saa mennä varsaa n.metriä lähemmäksi, eli kuten ehkä kuvastakin huomaatte niin mamman pikkusiat ovat nyt samassa tarhassa/pihatossa kun rikkoivat väliaidan, ilmatkin on näin lämpimät niin hienosti pärjäävät ja ulkona ovat paljon. Ulalla on toki tarkka kuri, vauvaa ei vie pääse sen enempiä tutustumaan vaan Allu pitää ittensä koko ajan niiden välissä.
 
Pikkumies tuntuu kasvavan/vahvistuvan joka päivä, mutta niin sen kai kuuluukin. Tänään myös oli pikkasen harjan näyttöä ja haavanpuhdistusta kun oli pienen naarmun saanut jalkaan, aika hyvin kaveri otti nekin :) kiltti pikkumies!





Tänään kun ikää 5vrk kaikki tuntu kiinnostavan ja maistella piti, tottakai! ;)


Nyt huilataan, jotta kasvetaan isoksi! palataan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti