sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Varsan ensimmäiset päivät

 
Allun ja varsan ensimmäinen päivä sujui erittäin hyvin! Allu on ihan täydellinen mamma :)
Muutama kävi kurkkaamassakin varsaa eikä äitiä häirinnyt ja varsa nukkui / söi / tuli tutustuu kun ihmisiä oli :)
 
Tallinpitäjäki kävi vie myöhemmin illal kurkkasemassa että kaikki hyvin, mutta reippaalta pojalta vaikuttaa ja rauhalliselta äidiltä niin mikäs niiden siinä ollessa :) onneksi alkanut pojan elämä näin hyvin ja vaikuttaa ihan voimissaan olevan, eikös ne pari ensimmäistä päivää tärkeimmät ole näyttämään :)
Makuunmeno on kovin haastavaa ja yleensä tuleekin täys rojahdus maahan kun ei niitä jalkoja vaan osaa asetella oikein.. ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
Toinen päivä valkeni ja n. puol ysi äiskä ja vauva siirtyi pihalle ottamaan aurinkoa ja samalla ensimmäistä kertaa näkivät Ulan, Ula on iha yli-innostunut pienestä, mutta Allu pitää varsan visusti siten että ei mene Ulaa tervehtii, pieni välimatka pitää olla vielä siis :) tarkoitushan nuo on yhistää vielä tässä, kunhan poju vähäsen kasvaa vielä..
Meillä talli oli kiinni mutta muutama yksäri käytiin liikuttaa ja yhden omistaja sanoikin että leikkii varsa Allun kaa, sellaista en vie ollutkaan nähnyt ja varsakin oli juuri mennyt levolle kun tulin mutta kyllä se sitten herätessään taas vähän äiskää härnäs pomppimalla ympäriinsä ;) ravia en juurka ole vielä nähnyt, mutta laukkaa vähän tänään harjoitteli jo! kyllä siinä aina vähän raviikin tulee mutta vie vähän saa varmaa ootella että ravi löytyy kunnolla.
 
Siivoilin tyttöjen tilat ja täyttelin vedet jonka jälkeen sitten lähdettiin pienelle kävelylle kentälle ja riimukin puettiin päälle(tällä hetkellä pienin koko on pinkki, joten siihen nyt oli tyydyttävä pojun ;)), jossa vähän nähtiin laukkaakin varsalta, laitan loppuu vielä videonäytteen vähän alle 2vuorokauden tyylinäytteestä!
 
Maahanmenokin on jo helpompaa ja kun hetken jalkoja asettelee niin pääsee (omalla tyylillä toki) maahankin itekseen vähän fiksummin kuin vielä eilen kun eka väsyi niin paljon yrittämiseen että sitten vaa rojahti nukkumaan ;)
 

 



















 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti