tiistai 17. toukokuuta 2016

Vauhtia vauhtia!

 
Aaposella tuntuu vaa vauhti kasvavan ja päivittäin käydäänkin kentällä tai isolla alueella ruohopellolla jaloittelemassa, nyt löytyy ihan kivan oloinen ravikin jo, laukka toki mieluisin kaasu askellaji on.
 
Jalkojakin ollaan nyt suiihkuteltu lähes päivitttäin takajalkojen haavat puhtaaksi :) ilman kummempia ongelmia, nyt on myös toinen kaatuminen bongattu, kentällä rallitti niin kovin että jalat ei pysynyt tahdissa ja tulikin kivan likaiseksi sitten.. joten joutui puolivartalosuihkuu ja menivät sitten Allun kanssa karsinaan kuivatteleen.
 
Tänään oli myös Laura käymässä ja pikkumies saikin yllätyksen, sinisen timanttiriimun! on hieno :) samanlainen on myös pinkkinä, mutta sitä nyt varmaan Aapolla tulla ollenkaan käyttämään.
Vauhtia riitti myös sininen riimu päässä juoksenteluun ja uusia herkkujakin sai maistella, sellaista nuolukiveä ja ruohoa on nyt tammoille kerätty aika paljon niin näkyi myös sitä kokeilevan miltä maistuu :)
 


Uusi vähän poikamaisempi riimu!
 
 
 
Vauva sai "kummitädiltä" ruokakipon, mutta taitaa turpa olla liian iso tuohon sitten kun ruokaa oikeesti rupeaa syömään, nyt sillä oli kuitenkin omassa ämpärissä herkullista puuroa, joka kyllä maistoi mutta kivempi äidin ruokia oli maistella ;)

 
 
Tuossa tuli pohdittua millä Janina osallistuu estetunnille maanantaina, no meidän keski-ikäinen leidihän oli varsin vapaa siihen touhuun ;) kenttäkään ei ollut mahdottoman kova tai pölyävä kun oli pari päivää taivas itkenyt, Ulakin sai vähän vaihtelua.. :)
Tänään sitten olikin ilman satulaa höntsäilyä ja lihasten vetreytystä, nyt sitten palaankin töihin ja heti tietty iltavuoroihin (okei, onneksi vain kaksi vuoroa tällä viikolla ja muuten vaa vapaata :)) eli myös Ulbs lepäilee (tai kaitsee Aapoa Allun kanssa, sitäkin melkonen riiviö näyttänyt tulevan, milloi roikutaa äidin hännässä / jaloissa tai vaihtoehtoisesti vaikka Ulan riimussa ;)).
 
Palataan loppuviikosta, eiköhän silloin jotain kuvia taas ole! ;)
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti